Go Back   AC3D Forums > Resources > AC3D Tutorials and How-To's
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28th September 2010, 11:00 AM   #1
midwest
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Default Exporting to STK's MDL format?

Total rookie here, and could use some help. I'm trying to make a 3D model and get it into Satellite Tool Kit (Analytic Graphics package). I have done a modest amount of searching the 'net, AGI's forums and here, but no joy.

Anyone ever done this and can let me in on the secret? Or is there a resource I've missed?
midwest is offline   Reply With Quote
Old 19th November 2010, 03:22 PM   #2
bse
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default Re: Exporting to STK's MDL format?

STK's .mdl is a proprietary format. Currently the only tool to convert from another format into .mdl format is the Lightwave-to-STK converter available here:

http://www.agi.com/resources/faq-sys...m?FAQ_ID=11134

So if you want to use a model in STK, you'd first need to use another tool to convert it to .lwo format, and then use the converter to create the .mdl file.

If you have any other questions regarding STK, feel free to email us at support@agi.com.
bse is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 02:14 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020