Go Back   AC3D Forums > General > AC3D Suggestions
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19th December 2021, 02:06 PM   #11
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,400
Default Re: Macro Recorder?

Aha, to get the list of commands, you may need to start AC3D with -debug e.g.

ac3d -debug

If you output to a file, that'll save the commands in there:

ac3d -debug > output.txt
Andy is offline   Reply With Quote
Old 19th December 2021, 02:59 PM   #12
Tomkat
Member
Expert member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 61
Default Re: Macro Recorder?

Quote:
Originally Posted by Andy View Post
Aha, to get the list of commands, you may need to start AC3D with -debug e.g.

ac3d -debug

If you output to a file, that'll save the commands in there:

ac3d -debug > output.txt
OK, I know how to add the -debug hash to a shortcut, which works... but how do I do it for any given file?
Tomkat is offline   Reply With Quote
Old 19th December 2021, 03:43 PM   #13
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,400
Default Re: Macro Recorder?

You'll need to start a cmd and cd to the correct directory.
Andy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 03:57 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020