Go Back   AC3D Forums > Resources > AC3D Tutorials and How-To's
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2nd December 2008, 10:58 AM   #1
rsubr
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5
Default Selecting and Unselecting

Hi,

I am new to AC3D and am trying to do some simple operations with the surfaces. I am selecting individual surfaces and from time to time I select a surface I do not want selected. I am using the shift key when selecting and would expect the ctrl key would unselect but have not been able to find a way to unselect a specific surface, leaving other surfaces selected. Am I missing a function someplace?

thanks,

rsubr
rsubr is offline   Reply With Quote
Old 3rd December 2008, 06:21 AM   #2
Kireyo
Member
Expert member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Belgium
Posts: 53
Default Re: Selecting and Unselecting

shift + right click will unselect while leaving the rest selected (took me a while to figure that out too)
Kireyo is offline   Reply With Quote
Old 3rd December 2008, 10:21 AM   #3
rsubr
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5
Default Re: Selecting and Unselecting

That did it.

thanks,

rsubr
rsubr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 03:45 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020