Go Back   AC3D Forums > Resources > AC3D Tutorials and How-To's
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17th December 2008, 12:11 PM   #1
jigsaw.slife
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Default ac3d to secondlife

hi andy
i know you have the solution i want to export ac3d object to secondlife if u could please let me know how to do.
jigsaw.slife is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2008, 05:39 AM   #2
Kireyo
Member
Expert member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Belgium
Posts: 53
Default Re: ac3d to secondlife

I'm not Andy, but maybe this will get you started:

http://www.inivis.com/secondlife.html
Kireyo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 03:36 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020