Go Back   AC3D Forums > Resources > AC3D Tutorials and How-To's
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17th February 2009, 10:25 AM   #1
andyrocks
Junior Member
Junior member
 
andyrocks's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Exclamation Help!

i need help! i downloaded AC3D for macs because i am on one but now it wont open! what is wrong????
andyrocks is offline   Reply With Quote
Old 17th February 2009, 11:16 AM   #2
Ham
Member
Expert member
 
Join Date: May 2006
Location: international
Posts: 96
Default Re: Help!

What OS are you running?
Under the Apple menu Choose "About This Mac" and it will tell you.

Where did you install AC3D?

I once had a crash because where I had it installed was a folder with a funky character.

Try moving it to the Desktop, but generally it should be in Applications.

Thats the only bug I can remember.

Try this open: /Applications/Utilities/Console.app
Then try to run AC3D and let us know what error message gets spit into console.
Ham is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 04:21 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020