Go Back   AC3D Forums > General > AC3D Work In Progress / Showcase
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16th March 2007, 07:48 AM   #1
captainj2410
Senior Member
Professional user
 
captainj2410's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Captain's Quarters, Deck 1 USS Avenger NX-101468
Posts: 792
Default USS Avenger Part 1: Corridor

Well, I've started work on the interior of the Avenger, here's what the corridors look like so far:




I'll make a rendered version soon.
captainj2410 is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2007, 11:00 AM   #2
nightoftheroundtable
Senior Member
Professional user
 
nightoftheroundtable's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: elma washington
Posts: 805
Default Re: USS Avenger Part 1: Corridor

that looks pretty good there capt'n.

Out of curiosity. when your corridors are all built how will you add them to the model?
__________________
"There are those who think one step in advanced. Then there are those who think about there moves at the last minute."
==========================================
"Its those people who think one step in advanced and stay ahead of the game who come out on top. those who fail to understand why they didn't make it probably didn't think in advanced."

add this to your signature if you are a thinker.

Quote from me Daniel Reed a.k.a "nightoftheroundtable"
nightoftheroundtable is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2007, 12:23 PM   #3
captainj2410
Senior Member
Professional user
 
captainj2410's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Captain's Quarters, Deck 1 USS Avenger NX-101468
Posts: 792
Default Re: USS Avenger Part 1: Corridor

Well, uh, I'm not going to do the interior of the model. I'll have a few rooms made, but if I were to design the interior for the entire ship, it would be a massive file and my computer wouldn't be able to handle it. I'm basically just going to model the exterior of the ship and a few select rooms such as the bridge, engineering, shuttle bays, main computer bay, astrometrics, and so on. I'd like to make the entire inside of the ship, but I think that would be overkill, since you couldn't see the inside from the outside anyways.
captainj2410 is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2007, 04:09 PM   #4
captainj2410
Senior Member
Professional user
 
captainj2410's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Captain's Quarters, Deck 1 USS Avenger NX-101468
Posts: 792
Default Re: USS Avenger Part 1: Corridor

Gah, I keep getting these weird error messages when I try and render it in POVRay. I'll let you know what they are once I find them again, and maybe someone can bail me out of this conundrum.

PS it has something to do with a matrix and other stuff...
captainj2410 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 08:20 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020