Go Back   AC3D Forums > Resources > AC3D Tutorials and How-To's
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13th March 2009, 05:02 PM   #1
Look Left N Right
Junior Member
Junior member
 
Look Left N Right's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: In A Cardboard Box
Posts: 2
Post exports with subdivide

know this probably a noob question (Hey, I am new to this :P )
but...
Why is it that when exporting to directx your subdivisions just Disappear ?
__________________
Yes my Avatar is a pair of eyes

Last edited by Look Left N Right; 14th March 2009 at 02:37 PM.
Look Left N Right is offline   Reply With Quote
Old 14th March 2009, 03:56 PM   #2
Dennis
Senior Member
Professional user
 
Dennis's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 899
Default Re: exports with texture and subdivide

I'm not sure that DirectX supports subdivisions. You may have to commit the subdivisions before the export (you can use "Object -> Commit Subdivision" for this). You'd also probably want to Undo that subdivision commit when the export is complete.

HTH
Dennis is offline   Reply With Quote
Old 22nd March 2009, 06:25 PM   #3
Look Left N Right
Junior Member
Junior member
 
Look Left N Right's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: In A Cardboard Box
Posts: 2
Default Re: exports with texture and subdivide

thank you very much Ill go try that now
__________________
Yes my Avatar is a pair of eyes
Look Left N Right is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
export, subdivision, texture

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 05:49 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020