Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17th December 2005, 08:56 PM   #1
Hawk
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 191
Default Possible

http://www.tomah.com/delliott/Bot.jpg
Is it possible to create something like this withinin AC3D, I mean render wise without going to another program?
Hawk is offline   Reply With Quote
Old 17th December 2005, 09:06 PM   #2
Dennis
Senior Member
Professional user
 
Dennis's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 899
Default

Render-wise, no --- at least not with that quality.

However, this certainly looks possible with AC3D + POV-Ray... there's a POV-Ray guide in the tutorials section that can get you a good way there...

Good luck,
Dennis
Dennis is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2005, 04:38 AM   #3
Globalempire
Junior Member
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Norfolk, UK
Posts: 22
Default

I have seen that robot around before. In fact there is a tutorial on how to make it here http://www.3d-canvas.com/3dc-robo-tutorial/index.htm.

I am sure it would have been rendered in povray.

On a different subject, when will AC3D V6 be appearing? Be interesting to find out what extra tools we can look forward to playing with.



Paul
Globalempire is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2005, 07:21 AM   #4
Hawk
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 191
Default

Unfortunately, that tutotrial is not complete. Any other way to do this besides Povray. Thanks
Hawk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 09:37 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020