Go Back   AC3D Forums > Technical > AC3D Developers
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20th June 2003, 10:35 AM   #1
Rick Kimball
Junior Member
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: NC, US
Posts: 11
Default Is anyone one working on X3D import/export?

Before I run off half cocked and do this. Has anyone else already started
down this path?

-rick
Rick Kimball is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2003, 08:16 PM   #2
Rick Kimball
Junior Member
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: NC, US
Posts: 11
Default Re: Is anyone one working on X3D import/export?

You can find a my first pass at an X3D exporter here:

http://ac3d.kimballsoftware.com/

Right now only the export works. I'm working on the import side now.

-rick
Rick Kimball is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 12:03 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020