Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10th May 2005, 03:09 AM   #1
ppi
Junior Member
Junior member
 
Join Date: May 2005
Posts: 1
Default "old" licenses

Hello Andi,

I have purchased AC3D years ago and the license stated, that it would be applicable for all future versions of AC3D.
Can I use it to download AC3D 5.0?

Sincerely, ppi
ppi is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2005, 07:08 AM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,379
Default

It depends when you bought AC3D. It it really was 'years ago' then it's likely you'll require a new license.

Andy
Andy is offline   Reply With Quote
Old 1st August 2005, 08:13 PM   #3
whirlwind
Junior Member
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 21
Default

At 4.0, all old license holders had to buy a new "upgrade" license. I've held a license for a while and when I want to upgrade, I'll need to upgrade (or out and out buy a new one.. skipped 4.0 lol) my license. I had a slight "awww.." when Andy changed up the licensing for 4.0 but the reality of it is he can't keep ignoring potential revenue of upgrades (not to expensive ones, btw can't complain on the price) on such a great product. I quite understand he couldn't give free upgrades forever.

I am one of those "years ago" folks, too. :wink:
whirlwind is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 04:02 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020