Go Back   AC3D Forums > General > AC3D Suggestions
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17th December 2021, 07:21 PM   #1
Tomkat
Member
Expert member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 68
Default Aligning vertices instead of objects?

Is there any way to adapt this "align" tool to work with vertices, instead of objects?



There are times where I need to make sure that vertices are perfectly vertically aligned, and currently the only way to do that is to manually copy/paste the X and Z values so they're identical for each vertex.
Tomkat is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2021, 09:57 AM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,437
Default Re: Aligning vertices instead of objects?

Simply resize the bounding box to zero in the desired axis and that will align the vertices.
Andy is offline   Reply With Quote
Old 19th December 2021, 11:55 AM   #3
Tomkat
Member
Expert member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 68
Default Re: Aligning vertices instead of objects?

Oh my, that is perfect, thanks!
(I see you suggested the same solution in another thread, now I feel silly.)
Tomkat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 05:14 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020