Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12th May 2021, 09:06 AM   #1
jleslie
Member
Advanced member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 47
Default wheres the palette?

just did a re-install, and now I don't have a palette to choose colors. what's up???
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ss.jpg
Views:	9
Size:	408.0 KB
ID:	3807  

jleslie is offline   Reply With Quote
Old 12th May 2021, 04:15 PM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,366
Default Re: wheres the palette?

You could delete the ac3dprefs8.txt file from your home directory. That should fix it.

If you don't want to lose your current settings, edit the file and check this line:

Quote:
ui_gadget_layout "utils 1 surfacetype 1 visibility 1 objectname 0 extrude 0 palette 1 thicken 1"
I suspect palette has gone somehow so you can insert it back. The number indicates open/closed.

Last edited by Andy; 12th May 2021 at 04:21 PM.
Andy is offline   Reply With Quote
Old 12th May 2021, 05:06 PM   #3
jleslie
Member
Advanced member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 47
Default Re: wheres the palette?

yup that was it. Now I see I also re-installed the old version. Where can I find the 8.3 version that I bought?
jleslie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 04:50 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020