Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12th September 2010, 11:03 AM   #11
bsupnik
Junior Member
Member
 
Join Date: May 2004
Location: San Diego
Posts: 16
Default Re: AC3D 6.7 plugins for XPlane

Hi Paolo,

It is in the X-Plane object settings added by the plugin; the readme for the x-plane plugin describes this x-plane specific issue.

cheers
ben
bsupnik is offline   Reply With Quote
Old 12th September 2010, 12:21 PM   #12
Paolo
Member
Expert member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Rome, Italy
Posts: 52
Default Re: AC3D 6.7 plugins for XPlane

Quote:
Originally Posted by bsupnik View Post
Hi Paolo,

It is in the X-Plane object settings added by the plugin; the readme for the x-plane plugin describes this x-plane specific issue.

cheers
ben
Hi Ben,
I'm sorry (or perhaps stupid) but in the X-P menu of ac3d I find only a X-Plane Obiect properties menu and when I select the panel this is the window:
Attached Images
 
__________________
Paolo Matricardi
Paolo is offline   Reply With Quote
Old 12th September 2010, 01:06 PM   #13
vortizee
Junior Member
Advanced member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 25
Default Re: AC3D 6.7 plugins for XPlane

Quote:
Originally Posted by Paolo View Post
Hi Ben,
I'm sorry (or perhaps stupid) but in the X-P menu of ac3d I find only a X-Plane Obiect properties menu and when I select the panel this is the window:
Ah, but for the lack of a scrollbar! Pull the corner of the window down to reveal the secret.
vortizee is offline   Reply With Quote
Old 12th September 2010, 02:00 PM   #14
Paolo
Member
Expert member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Rome, Italy
Posts: 52
Default Re: AC3D 6.7 plugins for XPlane

Quote:
Originally Posted by vortizee View Post
Ah, but for the lack of a scrollbar! Pull the corner of the window down to reveal the secret.
Found and now it seems to work. I'll go on testing tomorrow. Thanks for now. I'll post my news tomorrow.
Paolo
__________________
Paolo Matricardi
Paolo is offline   Reply With Quote
Old 15th September 2010, 09:34 AM   #15
Paolo
Member
Expert member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Rome, Italy
Posts: 52
Default Re: AC3D 6.7 plugins for XPlane

Quote:
Originally Posted by Paolo View Post
Found and now it seems to work. I'll go on testing tomorrow. Thanks for now. I'll post my news tomorrow.
Paolo
I confirm that everything is OK now. Thanks again.
Paolo
__________________
Paolo Matricardi
Paolo is offline   Reply With Quote
Old 15th September 2010, 12:12 PM   #16
vortizee
Junior Member
Advanced member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 25
Default Re: AC3D 6.7 plugins for XPlane

Quote:
Originally Posted by Paolo View Post
I confirm that everything is OK now. Thanks again.
Paolo
You mean the upgrade works with the existing plugin perfectly?
vortizee is offline   Reply With Quote
Old 15th September 2010, 12:51 PM   #17
Paolo
Member
Expert member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Rome, Italy
Posts: 52
Default Re: AC3D 6.7 plugins for XPlane

Quote:
Originally Posted by vortizee View Post
You mean the upgrade works with the existing plugin perfectly?
Yes, ac3d 6715 works OK with the ac3d_plugin_mac_321r2.
Paolo
__________________
Paolo Matricardi
Paolo is offline   Reply With Quote
Old 17th September 2010, 05:20 AM   #18
captainpeter
Senior Member
Professional user
 
captainpeter's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Vienna / Austria
Posts: 207
Default Re: AC3D 6.7 plugins for XPlane

Quote:
Originally Posted by vortizee View Post
You mean the upgrade works with the existing plugin perfectly?
It does work nicely.
captainpeter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 03:01 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020