Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19th June 2008, 05:40 PM   #1
ahuimanu
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 9
Default Won't start in Vista 32bit (SP1)

Hello,

The Tech Support forum appears to be dead so I'd like to try here:

I want to demo (and purchase) this software but it won't even start. After installing the latest version on Vista 32 SP1 I click on the shortcut and a blank DOS/Cmd screen pops up and then the program crashes. As I have Visual Studio also installed on the machine, I am offered to debug the problem.

I have tried to start AC3D as administrator and I have tried starting it in XP compatibility mode and neither works. The demo works on my Macbook laptop, but I don't want to develop on that machine.

Has anyone met with similar installation problems on Vista 32 (SP1)?

I see that the intall folder has the Visual C++ 2005 SP1 runtime DLL and since I also have Visual Studio 2005, I can't see that the problem is related to a missing .DLL? Or is it?

Thanks,

Jeff
ahuimanu is offline   Reply With Quote
Old 20th June 2008, 04:09 PM   #2
ahuimanu
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 9
Default Re: Won't start in Vista 32bit (SP1)

While I recieved prompt assistance from Andy, I was able to work this problem out myself.

I have posted my remedy in the tech: bugs & problems forum: http://www.inivis.com/forum/showthre...2741#post22741

Jeff
ahuimanu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 03:33 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020