Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2nd March 2015, 11:52 AM   #1
Rendaridra
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 8
Default 2 sided Problems

How to I retain the 2s setting when exporting an object? I select the 2s and then just export it but the extra side never shows in the exported mesh, perhaps I am doing it wrong? Thank you in advance for your help.
Rendaridra is offline   Reply With Quote
Old 6th March 2015, 03:33 AM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,366
Default Re: 2 sided Problems

It should be preserved in the AC3D .ac files. You don't say what format you are exporting but other export formats do things differently. If you are using a format that doesn't allow two sided surfaces then you may need to make a 'wall' or put another surface in the same place, that faces the other way.
Andy is offline   Reply With Quote
Old 6th March 2015, 04:00 AM   #3
Rendaridra
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 8
Default Re: 2 sided Problems

Thank you for that
Rendaridra is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 06:42 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020