Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 24th March 2004, 07:45 AM   #1
wsimike
Junior Member
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 22
Default Plugins not loading?

Hello..

I'm having a bit of trouble I hope y'all can help out with.

I'm checking out AC3D as a simple, straight-forward modeling solution for creating real-time environments, without all the bells and whistles that would do little more than clutter the interface for me. So far, AC3D looks great :-).


Also, I believe that a boolean/CSG function would help immensely in this regard.

So, I downloaded the plugin pack for Windows, unzipped everything into the AC3D plugins folder as instructed... Started up AC3D, and nothing, that I can tell, is showing up.

I did a search through the forums for this issue, but no one else seems to have reported it, so I'm somehow doing something wrong?

Specifically.. I went into the Tools menu to find the Boolean operator function as explained in another thread.. but it wasn't listed there. Nothing about Booleans, nothing about CSG. What could I possibly be doing wrong?

Thanks :-)
wsimike is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 04:43 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020