Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22nd January 2007, 07:52 AM   #1
mandread
Junior Member
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 17
Default I need some help

I have an .obj file that i would like to use but when i loaded it up in to ac3d it has no skin "surface area" all it has is the vertices is there a way to make a surface for it ?

Thanks
mandread is offline   Reply With Quote
Old 22nd January 2007, 02:26 PM   #2
luuckyy
Senior Member
Professional user
 
luuckyy's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: France
Posts: 735
Default Re: I need some help

Press "F6" and read. If the number of surfaces is not equal to zero then ...
in surface mode select all your model (ctrl+a) and flip all these selected surfaces (Surface/Flip Normal).
__________________
OL.
luuckyy is offline   Reply With Quote
Old 23rd January 2007, 09:52 PM   #3
mandread
Junior Member
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 17
Default Re: I need some help

Group "WORLD", v 0, s 0, kids 3
Object "wavefront obj", v 865, s 0, kids 0 *
Object "wavefront obj", v 1093, s 0, kids 0 *
Object "wavefront obj", v 1093, s 0, kids 0 *

Total objects: 4 surfaces: 0 vertices: 3051

now what ? LOL
mandread is offline   Reply With Quote
Old 24th January 2007, 04:24 AM   #4
luuckyy
Senior Member
Professional user
 
luuckyy's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: France
Posts: 735
Default Re: I need some help

Now right-click on your OBJ file and select "delete" from the drop-down menu.

Joke aside, I have no idea what you can do at this point with this very strange OBJ file.
__________________
OL.
luuckyy is offline   Reply With Quote
Old 24th January 2007, 04:00 PM   #5
Dennis
Senior Member
Professional user
 
Dennis's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 899
Default Re: I need some help

Would it be possible to post a copy of the .obj file (assuming this isn't a proprietary file)? This might give some insight as to what the problem may be.
Dennis is offline   Reply With Quote
Old 27th January 2007, 02:12 AM   #6
mandread
Junior Member
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 17
Default Re: I need some help

sorry it took so long to get back to you on this. I had to ask them if i could and they say no its for me to use and the obj can not be given to any one. But i did find one i can use and it even looks better.. thanks for trying to help.

Mandread
mandread is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 10:19 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020