Go Back   AC3D Forums > Technical > AC3D Developers
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23rd December 2003, 06:30 AM   #1
poort
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1
Default Plugins in Visual C++ 7 (.NET)

ac_plugin.h contains an #ifdef WINDOWS statement. But in Visual C++ 7 WINDOWS not defined. So either change this statement to #ifdef _WINDOWS or put #define WINDOWS in your own code.

If you don't change this your plugin will compile fine in Visual C++ 7, but it will not export any functions and AC3D will generate an error when loading your plugin.
poort is offline   Reply With Quote
Old 3rd April 2004, 03:42 AM   #2
figgy
Member
Advanced member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Hampshire UK
Posts: 38
Default Re: Plugins in Visual C++ 7 (.NET)

Thanks for that.

Mark
figgy is offline   Reply With Quote
Old 7th September 2004, 08:43 PM   #3
TomToad
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 8
Default

Ack!!! Trying to make an export plugin and VC++7 .net is making it hard. Had trouble getting around the name mangling that VC++ likes to do. Seems the solution is to type extern "C" before AC3D_PLUGIN_FUNC. Now everything seems to work ok. Just thought I'd share to help anyone else having problems with VC++.
[/b]
TomToad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 12:50 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020