Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27th December 2004, 09:09 AM   #1
Hawk
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 191
Default Booleaning

I tried different ways get this to work, however it defies me, I must be doing something wrong.

Could someone supply an explanation of what one must do to perform booleaning. Thanks :?:
Hawk is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2004, 04:37 PM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,451
Default

Check the help for the plugin in Help->about-plugins.

You need to ensure that you are using closed objects (no holes) with all normals facing outwards.

Andy
Andy is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2004, 11:31 PM   #3
Hawk
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 191
Default

Thanks it works just fine, I didn't see the notes in the tools>plug-in dialog
Hawk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 03:07 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020