Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11th March 2019, 02:47 PM   #1
x-crafts
Junior Member
Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 23
Unhappy Active viewport view doesn't change automatically in v8.3

I just updated to v8.3.3 from 8.08.

In 8.08 you can maximize a view when you only hover above the window, and press space.

Now in v8.3.3 I have to first click in a window to make ti active (have the blue dashed outline around it) and then press space.

How can I enable the automatic selection of the viewport?
x-crafts is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2019, 02:56 PM   #2
x-crafts
Junior Member
Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 23
Thumbs up Re: Active viewport view doesn't change automatically in v8.3

Never mind, just found it in the settings!

Settings > Advanced > Set focus on mouse over
x-crafts is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
active, viewport, window

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 02:41 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020