Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18th December 2003, 01:15 PM   #1
foxa
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Jun 2003
Location: Greensboro NC, USA
Posts: 337
Default 2D vector export

Is there any way to export a model in a 2D vector format instead of rendering to a bitmap? I need to pose my models and bring them into Corel Draw for editing and labeling and keeping it in a vector format would be very helpful. I am currently exporting as a 3DS, and bringing it into Swift 3D which will alow me to pose and export as an AI file (Whew).
foxa is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2003, 02:00 PM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,451
Default Re: 2D vector export

It looks like the ai format is ascii so that's a real help.

Can you send me a .ai file containing a triangle, rectangle and a line?

Andy
Andy is offline   Reply With Quote
Old 24th December 2003, 07:34 AM   #3
Aj-wu
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4
Default Re: 2D vector export

oh!! i want to ask this question too!
who can answer the question?
thx!!!!!!!!!!!!! :P
__________________
Hi all! =]
I am a chinese boy!
http://aj5.533.net
Aj-wu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 01:42 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020