Go Back   AC3D Forums > Resources > AC3D Plugins and Other Resources
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22nd December 2013, 06:24 PM   #1
Edymnion
Senior Member
Professional user
 
Edymnion's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 203
Default Plugin to Import Blizzard .m3 Files?

Blender has an m3 importer/exporter addon, but it doesn't seem to run under the currently blender build. Anyone know if there's an AC3D direct import/export addon to cut out the middle man?
__________________
It is by caffeine alone that I set my mind in motion. It is by the syrup of cola that thoughts acquire speed, the ears acquire ringing, the ringing becomes a warning. It is by caffeine alone that I set my mind into motion.
Edymnion is offline   Reply With Quote
Old 22nd December 2013, 07:21 PM   #2
Edymnion
Senior Member
Professional user
 
Edymnion's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 203
Default Re: Plugin to Import Blizzard .m3 Files?

Eh, found another working importer, would still be nice to cut out the middle man.
__________________
It is by caffeine alone that I set my mind in motion. It is by the syrup of cola that thoughts acquire speed, the ears acquire ringing, the ringing becomes a warning. It is by caffeine alone that I set my mind into motion.
Edymnion is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 09:10 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020