Go Back   AC3D Forums > Resources > AC3D Tutorials and How-To's
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15th August 2011, 04:05 PM   #1
Goggleplex-Googleplex
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Default Making 2 object from 1...

In the manual it says you can cut objects into pieces but it doesn't say how. Can anyone tell me how to do this?

Thanks.
Goggleplex-Googleplex is offline   Reply With Quote
Old 15th August 2011, 04:10 PM   #2
Stiglr
Senior Member
Professional user
 
Stiglr's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Portland, OR
Posts: 604
Default Re: Making 2 object from 1...

In Surface Select Mode, select the surfaces of an object(s) that you wish to make separate from the original object(s). They do not need to be contiguous.

Surface > Cut away object.

This will create a new object (re-name it at the bottom left).
__________________
Flight Sim Project Contributor

My Gaming Rig:
i5 2500K Quad-Core CPU at 3.3GHz
MSI P67A-C43 mobo
4GB of PC12800 DDR3 memory
Windows 7
1GB Galaxy GeForce GTX550 Ti video card GeForce 270.61 drivers (4/2011)
Cougar joystick/throttle combo
CH Pedals
Stiglr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 02:33 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020