Go Back   AC3D Forums > General > AC3D Suggestions
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31st January 2007, 12:51 PM   #1
luuckyy
Senior Member
Professional user
 
luuckyy's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: France
Posts: 735
Default Insert n vertices

I'm actually in need of slicing a surface in 59 equal parts.
So I'm dividing (calculating) the distance between two vertices of an edge by 59 and then with a knife : slice / move the knife / slice / move the knife ................

That's why I just thought it could be neat to be able to specify a number of vertices for the 'insert vertice' command .
__________________
OL.
luuckyy is offline   Reply With Quote
Old 31st January 2007, 01:03 PM   #2
luuckyy
Senior Member
Professional user
 
luuckyy's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: France
Posts: 735
Default Re: Insert n vertices

... just found a better way to slice my surface in 59 equal parts by using a mesh object (59 x 1).
But I still think that an update to the 'insert vertex' command could be useful.

EDIT : not an update to the actual function but another function (sub-menu).
__________________
OL.

Last edited by luuckyy; 31st January 2007 at 01:47 PM.
luuckyy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 11:22 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020