Go Back   AC3D Forums > Resources > AC3D Plugins and Other Resources
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 8th April 2020, 12:50 PM   #1
Clipper
Junior Member
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 13
Default Load / Save Background Image .tcl

On my old version of AC3D I had a tool called bgimageloadsave.tcl which allowed me to save a background image configuration and then reload it later.

I upgraded recently and now it's gone. I've searched the forums and all I see are the same discussions from ten years ago. Help please?
Clipper is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2020, 12:09 PM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,381
Default Re: Load / Save Background Image .tcl

It's a script:

http://www.inivis.com/forum/showthread.php?p=32431
Andy is offline   Reply With Quote
Old 17th April 2020, 01:04 PM   #3
Clipper
Junior Member
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 13
Default Re: Load / Save Background Image .tcl

I installed it and the tool shows up in the menu. I can save the background image configuration and that creates a .acp file. But when I try to load it back in, nothing happens.
Clipper is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 10:34 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020