Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 1st November 2005, 11:14 PM   #1
Howdy
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Apple Valley, CA
Posts: 3
Default Arranging objects in hierarchy (Mac OSX)

I'm using AC3D 5.021 on the Mac and I am trying to move an object in the hiearchy window. I have a Logitech mouse and the right mouse button is set up to "Right Click" but when I right click on the object I want to move, the pop up window does not appear. (I am in the "Object Mode" and can select the individual object with left click)

Any ideas what I'm doing wrong?
Howdy is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2005, 11:32 AM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,366
Default

Sorry this is a bug on the Mac version of AC3D.

This will be fixed in the next release but below is a fix for AC3D 5.0.21 Mac OS X.

edit tcl/ac3dhier.tcl
find :

Code:
    new_toplevel .hier "Object Hierarchy"
after this, insert:

Code:
	if { $ac_platform == "Mac" } {
		bind .hier <ButtonPress-2> {event generate %W <ButtonPress-3> \
											-x %x -y %y -rootx %X -rooty %Y -button 3 -time %t}
	}
Andy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 01:24 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020