Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22nd September 2003, 06:06 PM   #1
wac3d
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 5
Default vrml 2 import?

i have a licensed copy of ac3d (v. 3.6), and have installed the plugins.
should i be able to import vrml 2.0? i note the ac3d 3.6 manual documents vrml 1 & 2 _export_; i do not see any vrml mentioned in Help -> About plugins.
i can import vrml 1.0 fine, but import of vrml 2 leads to these types of stderr msgs:

Parsing /tmp/x38opt4opt.wrlFile does not starts with a valid VRML heading line,


trying to continue as VRML 1.0 anyhow...'WorldInfo' is not a standard node, its description should start with the keyword 'fields' (line 4)Could not parse any top nodeVRML
...
-------------
(note: the vrml file in question was downloaded from the web, i can't confirm that it is a valid file).

i haven't been able to find a vrml 2 -> 1 translator, if such exists.

thanks[/i][/code]
wac3d is offline   Reply With Quote
Old 23rd September 2003, 05:09 PM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,366
Default Re: vrml 2 import?

Sorry there's no VRML2 import - yet.

Andy
Andy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 07:12 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020