Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14th October 2003, 05:41 AM   #1
cunlifa1
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1
Default does ac3d offer support for 3d studio max?

Im trying to get worldcraft maps into some format I can read in Maverik, so AC3D would be ideal. I've managed to convert worldcraft maps into 3ds max, but don't know where to go from there. My question is, can AC3D load in 3d studio max (.DXF) files?
Thanks
cunlifa1 is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2003, 08:38 AM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,366
Default Re: does ac3d offer support for 3d studio max?

Yes - AC3D will read 3DS files and a subset of DXF.

Andy
Andy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 11:52 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020