Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 8th October 2003, 06:19 PM   #1
foxa
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Jun 2003
Location: Greensboro NC, USA
Posts: 337
Default Rendering

I have just started using AC3D and it is great to work with. I have just started a model and when I render it to POVRAY only the lower left corner of the model is in the picture. I am sure I 'm doing something wrong but what? ops:

Thanks

Art
foxa is offline   Reply With Quote
Old 9th October 2003, 01:42 AM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,366
Default Re: Rendering

The povray viewpoint is approximately the same as the view in the 3d window. This is more accurate if you switch to walk mode.

Andy
Andy is offline   Reply With Quote
Old 9th October 2003, 09:43 AM   #3
foxa
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Jun 2003
Location: Greensboro NC, USA
Posts: 337
Default Re: Rendering

Wow! thanks for the quick reply - that worked great.

Art
foxa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 08:34 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020