Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 1st June 2019, 02:36 AM   #1
xrotors
Member
Expert member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 51
Default Blueprint rendering

Is there a proper way to render just lines like this example?

xrotors is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2019, 12:07 PM   #2
Terry Capps
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Dec 2004
Location: Corsicana, Texas
Posts: 115
Default Re: Blueprint rendering

If you want consistent dimensions, you should be looking for some simple CAD software
instead of ac3d.

ac3d is really for 3 dimensional constructs and although you can make lines with certain
dimensions, the software won't display the dimensions of your construct on the image.

hope this helps...
Terry Capps is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2019, 11:52 AM   #3
Terry Capps
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Dec 2004
Location: Corsicana, Texas
Posts: 115
Default Re: Blueprint rendering

You might be able to get close to what you want by doing the following:
1. Click on 2D to show parameters for the 2D views.
2. Check Wireframe
3. Uncheck Vertices, Surfaces, Normals, Texture, and Grid
4. Do the same things for 3D if you want the 3D view
5. Select Surface Mode, click the ALL button, and then select the color you want for all the lines.
(Remember not to save the program or else you will lose all of the original colors)
Hope this helps.
Terry Capps is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 08:03 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020