Go Back   AC3D Forums > Meeting places > AC3D and X-Plane
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28th October 2019, 06:06 AM   #1
bargbil
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 5
Default Textures..paints not showing.

Catalina and X-Plane 11.40 running.
Textures do not pass on to .obj in X-Plane.
All I get is default gray shapes.
bargbil is offline   Reply With Quote
Old 29th October 2019, 05:10 PM   #2
Sean
Junior Member
Advanced member
 
Join Date: May 2015
Location: CYHM
Posts: 28
Default Re: Textures..paints not showing.

Not a helpful response but before Catalina OS was released, Ben Supnik posted that X-Plane wasn't fully supporting it or some such thing...hence I have NOT updated my MBP to Catalina for this reason...
Sean is offline   Reply With Quote
Old 29th October 2019, 07:28 PM   #3
bargbil
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 5
Default Re: Textures..paints not showing.

Quote:
Originally Posted by bargbil View Post
Catalina and X-Plane 11.40 running.
Textures do not pass on to .obj in X-Plane.
All I get is default gray shapes.
Thank you for your answer.
I am not screwy after all.
So I hope your answer was NOT YET!

I will rebuild my computer to Mojave and wait a bit for improvements
bargbil is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 11:02 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020