Go Back   AC3D Forums > Resources > AC3D Scripts and Mods
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 8th November 2013, 09:21 AM   #1
jentron
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 139
Default Remapping the keyboard bindings

I'm needing to clean up a model, and part of that process will involve a lot of "Flip Triangle Edge" commands... Is there a simple way to remap the keyboard bindings so I can have that as a hot-key instead of going to the menu each time?

Thanks,

Ron
jentron is offline   Reply With Quote
Old 8th November 2013, 04:45 PM   #2
jentron
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 139
Default Re: Remapping the keyboard bindings

Ah, found it. You can edit tcl/ac3dview.tcl (warning, may void your warranty!)

I added a line like:
Code:
	acbind $top <Control-p> { ac3d flip_edge }
in with the other lines that looked like that and it worked!

I also edited tcl/ac3d.tcl (warning, may again void your waranty!) so the new short-cut shows up on the menu:
Code:
   .mbar.surface.menu add command -label "Flip Triangle Edge" -command "ac3d flip_edge" -underline 0 -accelerator [accel Ctrl+P]
jentron is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 07:53 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020